senca
nazaj
Novice

[GORENJSKA] Prvi dan regijskega obiska

24/01/2024 08:11
Ekipa Platforme Sodelovanja začenja z regijskimi obiski.

Ekipa Platforme Sodelovanja začenja z regijskimi obiski. Prva je na vrsti Gorenjska, kjer se bomo srečali z župani, podjetniki in predstavniki javnih zavodov.

Srečanje z županom in direktorjem Turizma Bohinj

Ekipa Platforme Sodelovanja dr. Anže Logar, Mitja Čander in dr. Jernej Pikalo so se zjutraj srečali z županom Bohinja Jožetom Sodjo in direktorjem Turizma Bohinj Klemnom Langusom. Bohinj je v preteklih letih prejel številne mednarodne nagrade na področju turizma.

Veseli smo, da smo lahko prisluhnili številnim dobrim predlogom. Prav s takšnimi srečanji se gradijo mostovi med lokalno in nacionalno ravnjo. Županu in njegovi ekipo želimo, da Bohinj še naprej ostane trajnostno naravnana občina.

Obisk podjetja Venturia d.o.o.

Obisk podjetja Venturia, ki se lahko pohvali s 70 letno tradicijo na področju kovinske panoge in industrijske filtracije zraka.

Slovenija je lahko gospodarsko uspešna le, če država podjetnikov ne bremeni z dodatnimi davki in nepotrebno birokracijo, ampak jim pri vsakdanjih izzivih stoji ob strani in prisluhne.

Srečanje z županom Bleda

Srečanje z županom Bleda Antonom Mežanom. Bled se že vrsto let zavzema za zeleni turizem in je ponosni nosilec zlatega znaka Zelene sheme slovenskega turizma. Pričakovanja v turizmu so tudi za letošnje leto visoka.

Obisk podjetja Kov na Jesenicah

Obisk jeseniškega podjetja Kov, ki zaposluje več kot 50 ljudi na področju kovinskega oblikovanja. V zadnjem času velik del proizvodnje predstavlja predvsem industrijsko vzdrževanje in montaža tehnološke opreme.

Srečanje z županom Tržiča

Srečanje z županom Občine Tržič Petrom Mikličem. Tržič ima po besedah župana ogromno turističnega potenciala. Na občini posvečajo veliko pozornosti oživitvi starega mestnega jedra, pripravljajo tudi ambiciozno strategijo in projekte.

Obisk podjetja CareTronic

Podjetje sta leta 1962 ustanovila Oto in Silvija Krajnc. Njihove napredne tehnološko zasnovane izdelke za zdravstveno nego in oskrbo danes uporablja že več kot 150 tisoč ljudi.

📸 Fotogalerija je na voljo na tej povezavi.

X

Preden greš…

Zanima me tvoje mnenje. Sodeluj in pomagaj ustvariti boljšo in pravičnejšo Slovenijo.👇🏻

Hvala!
dr. Anže Logar

X

Zanima me tvoje mnenje!

Sodeluj in pomagaj ustvariti boljšo in pravičnejšo Slovenijo.👇🏻

Hvala!
dr. Anže Logar